Spelarna stannar i klubbarna

Försäsongsturneringen European Trophy (ET) växer till 24 lag i höst. Intressant. Och säkert kul för spelarna med internationellt motstånd i matcher som faktiskt gäller en del också. Dessutom lägger man slutspelet i decemberuppehållet istället för strax innan seriepremiärerna. Bra, om ni frågar mig.

Hockeyförbundets ordförande, Christer Englund, verkar inbilla sig att de svenska klubbar som ska spela slutspel i ET ändå kommer att släppa spelare som tas ut till Channel One Cup som också spelas i december. Det har jag själv mycket svårt att tro. Varför skulle klubben, arbetsgivaren, släppa spelare till en helt meningslös landslagsturnering när det finns både pengar och prestige att spela om för klubblaget?

Vad tror ni?

This entry was posted in Hockey. Bookmark the permalink.

One Response to Spelarna stannar i klubbarna

  1. caroline says:

    hahah det är bara det att jag har smink då:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>