Inte godkänt Cluben

LHC hade ingen kul kväll i Timrå. Stryk kan man ta, men inte på det sättet det gick till ikväll. Det spel LHC visade upp gav vibbar till det senaste riktiga bottennappet, matchen hemma mot Skellefteå (0-4). Segt, oinspirerat och egentligen inte mycket bättre än den gången. Det kändes som att skillnaden snarare var att Timrå är ett sämre lag än Skellefteå. Det fanns, som LHC-supporter, inte mycket att glädjas åt. Målvakten Christian Engstrand hade en riktigt dålig dag på jobbet och såg osäker ut. Liksom backarna, som gång på gång hade stora problem att rensa bort ens de enklaste puckarna.

Nej, det här vill man glömma. Vilket tyvärr gäller en rätt stor del av den ishockey som LHC hittills har presterat den här säsongen.

Låt vara för att det rullat in en del poäng, och senaste hemmamatchen mot AIK var man bra. Liksom man gjorde en hygglig bortamatch mot Modo. Men resten har varit… tjaa… tråkigt att titta på. Vilket också syns på läktarna i Cloetta Center. Och så här dags på säsongen är det kanske inte hela världen, rent tabellmässigt, om man gör lite sämre insatser. Men för publiktillströmmning är det en katastrof. Folk är bortskämda i Linköping, och det lär inte bli någon rusning efter biljetter efter såna här insatser det är ett som är säkert.

This entry was posted in Hockey, LHC. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>