Om LHC-bloggen

Min tidigare LHC-blogg fanns på samlingssidan SvenskaFans.com. Ett alldeles utmärkt vattenhål för hockey- och fotbollsintresserade. För några år sedan somnade den dåvarande LHC-redaktionen (LHCfans.se) in lite och mitt intresse för att skriva där försvann. Då valde jag att flytta mina LHC-tankar till min egen blogg och så får det fortsätta.

Numera är det betydligt bättre drag i LHCfans.se igen och därför kommer jag att återigen vara med i det arbetet. Dock inte som bloggare, utan för min del blir det matchrapportering tillsammans med en och annan krönika.

Vill du ha en direktlänk till enbart hockeyinläggen här? Högerklicka i så fall på länken nedan och välj ”Spara som favorit…” (eller motsvarande).

Endast hockeyinlägg: http://www.r8a.se/category/hockey/

Diskutera LHC
Besök gärna Hockeybulletin för att diskutera hockey i allmänhet och LHC i synnerhet med andra likasinnade. Hockeybulletin är White Lions diskussionsforum på nätet.

OBS!
Vänligen observera att inläggen i denna blogg som rör LHC inte har någonting med Linköping HC’s officiella synpunkter att göra. Jag är supporter och skriver utifrån det.

Besök gärna http://www.lhc.eu/ för att ta del av officiell information från LHC.

Comments are closed.