Om r8a.se

r8a.se är Christian Lindström.

Den här bloggen kommer att handla mycket om hockey, med särskilt fokus på LHC. Men mitt hyfsat nyväckta intresse av löpning kommer också få rejält med utrymme. Mer om löpningen och min träning kan också kolla in på sidan Träning. Utöver detta kommer det dyka upp inlägg i aktuella samhällsfrågor och lite glimtar från annat ur livet som intresserar, retar eller glädjer mig. Jag är känd för att alltid säga vad jag tycker, och det kommer att märkas även här. Ni som söker politiskt korrekta alster får söka er annorstädes.

Och vem är Christian?

En obstinat 34-åring som älskar att ifrågasätta det som händer omkring mig.

Född och uppvuxen i Linköping, men numera boende i radhus i Ljungsbro. Huset delas med hustrun Erika, samt barnen Melvin och Tekla.

Jobbar som projektledare inom telekomindustrin.

Förutom hockeyn så ägnas fritiden åt familjen och huset. Även musik och foto är stora intressen. Planen är att få upp foton från allehanda händelser här på bloggen vad det lider.

Och varför denna blogg?

Det har tidigare funnits en blogg här, som även den till viss del berörde LHC, även om fokus då låg mer på andra ämnen. Bloggen somnade av i samband med att jag fick möjlighet att blogga om LHC på SvenskaFans.com. Där har jag levererat vassa inlägg under ett par säsonger, men då den övriga satsningen på LHC-redaktionen på siten stannade av så kändes det inte lika inspirerande längre. Trots mängder av besökare så väljer jag att istället prova med en helt fristående blogg, och hoppas givetvis på ett lika stort besökarantal här. Då får ni ju också möjligheten att ta del av mina insiktsfulla kommentarer inom andra områden. :-)  

Tekniken

r8a.se använder WordPress som ”motor”. Temat, dvs utseendet, på siten är en modifierad variant av ett tema som heter Daleri-Sweet av Andreas Viklund. För dig som bloggar själv så är Trackbacks och Pingbacks välkomna.

Mycket nöje!

/Christian

Det finstilta
Jag lägger en hel del tid på att producera material till den här siten och förbehåller mig därför rätten till materialet. Det är dock helt okej att kopiera texter och bilder för icke kommersiellt bruk så länge källan (www.r8a.se) anges. Vill du av någon anledning kopiera någonting för kommersiellt bruk så får du kontakta mig först.

Comments are closed.